Workshop French manicure dipsysteem

 voor meer informatie bel; 06 48681926 of maak gebruik van het contactformulier.

Na aanmelding ontvang je per e-mail een bevestiging met aanvullende informatie en dan is je inschrijving definitief. Workshop inclusief starterspakket van 2 uur waarbij je leert het product te verwerken.  Je werkt met je eigen producten uit het starters pakket. Let op,dit pakket is exclusief lamp.Ben je in het bezit van een uv of led lamp neem deze dan mee, zo niet kun je ter plekke een lamp aanschaffen (geef dit voor de zekerheid voordien aan ivm voorraad).  Je werkt op je eigen nagels (hier mag dan geen product meer op zitten), zodat je ook zelf kunt ervaren wat voor product het is. Wil je dit niet, dan kun je op Colorpops werken.Na afloop krijg je ook de gelegenheid om eventueel aanvullende  produkten aan te schaffen.

Praktische informatie;

Tijdsduur:           Dagdeel van 2 uur

Lestijden

Lesgeld:

Model:                Geen model nodig

Vooropleiding:    Niet nodig

 

De workshop is inclusief pakket met alle benodigde produkten van uitstekende kwaliteit en goed voor +/- 20 behandelingen.

Inhoud pakket: 

dipprep 15ml

dipuv/led base 15ml

dippowder wit

dippowder pink

nagelriemolie

metalen nagelriem pusher

dipmould

buffer/vijl

 

 

 

 

 

Bij onvoldoende inschrijvingen zijn wij genoodzaakt de workshop op te schuiven.

Naam  
Adres  
Woonplaats  
Telefoonnummer  
Geboortedatum  
Emailadres  
Opgave voor workshop  
Bericht  
  

Wil je graag mooi gelakte nagels maar heb je genoeg van het geklieder met nagellak? Vindt je de nagelsalon te duur of heb je er gewoonweg de tijd niet voor?

Studio Diversity heeft nu de workshop DIPPOWDER om thuis je nagels te voorzien van een kleur,versteviging en zelfs een kleine verlenging . Bij deze workshop leer je verantwoord te werken met de produkten, dit voor een mooi resultaat en plezier in het gebruik.

 

 

 

gallery/dip_powder_kit(1)